Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Senest opdateret: 1/11/2023

Inges Trailer-Køreskole indhenter persondata i de tilfælde, hvor det er relevant for din aktivitet hos Inges Trailer-Køreskole.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi opbevarer dine persondata så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer, foto til brug for facebook, instagram og andre markedsføringsformål.

Inges Trailer-Køreskole indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb / bestiller vores produkter

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Anmelder vores hjemmeside

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://ingestrailerkort.dk er Inges Trailer-Køreskole, Vordingborgvej 112C 4681 Herfølge, CVR-nr. DK38965271


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du bestiller produkter eller ydelser indsamler vi dit navn, email, adresseoplysninger, IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med bestillingen, anvendes og gemmes kun til opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre en bestilling af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at bestille produkter på vores hjemmeside.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand. Dine data bliver opbevaret i europæiske datacentre.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside via tredjepartswebsteder (fx. Trustpilot, Google, Facebook (meta)), skal du være oppmærksom på at disse tjenester kan gemme dit navn, din e-mailadresse og andre personlige oplysninger.

Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Inges Trailer-Køreskole datacentre som befinder sig i EU.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse [email protected].

Læs mere om cookies her.