Trailerkørekort Køge

Trailerkørekort Køge

I nærheden af Køge lige ved Bjæverskov ligger Inges køreskole til trailerkørekort. Der bor mere end 60.000 mennesker i Køge, samtidig med at byen er under kraftig udbygning både med universitetshospital samt udbyggelse af transportanlæg, samt udbygning af Køge Marina - Det betyder, at rigtigt mange entreprenører har behov for at deres ansatte kan erhverve et trailerkørekort, på den måde kan de lovligt køre med tung last på en anhænger. Står i som virksomhed og skal have trailerkørekort til jeres ansatte, så står vi hos Inges Trailerkort klar til at hjælpe med et hurtigt og lærerigt forløb som sikre en høj beståelsesprocent.

Trailerkørekort til private

Hos Inges trailerkort hjælper vi også mange privat personer fra Køge og omegn med at erhverve et trailerkørekort. Det er vigtigt at hav det korrekte kørekort, såfremt du skal ud og køre med en stor campingvogn eller have båden bag på bilen. Her er mange praktiske ting at tage højde for - Alt dette hjælper vi med, så du kan køre afsted på ferie eller til havnen med båden, uden at være i tvivl om du har det rigtige kørekort.

Rigtigt mange mennesker benytter trækstedet ved Køge marina, det ligger nemlig nemt tilgængeligt 5 minutter fra motorvejsafkørsel Køge. Men med et trailerkørekort kan du nemt komme rundt til hele Stevns samt andre flotte havne for at sætte båden i vandet.

Er du mere til campingvogn eller skal du køre med hestetrailer, så står vi også klar til at hjælpe - Du finder vores kontakt oplysninger herunder. Du er velkommen til at kontakte os så kan vi afklarer om et trailerkørekort er nødvendigt til dit behov af kørsel.

Se følgende sider for mere information eller kontakt os på Tlf. 4040 6736

Inges Køreskole og Trailerkort Vordingborgvej 112C - 4681 Herfølge Værkstedsvej 11 - 4600 Køge Tlf. 4040 6736 [email protected]